Cakto Vizitën këtu

Që mos të humbni aspak kohë me telefonata apo e-meilla, këtu mund t'i shikoni vendet e lira dhe ta rezervoni vizitën tuaj online. Pasi që rezervoni vizitën tuaj, dikush nga stafi do iu kontaktoj një ditë para vizitës suaj që edhe një herë të verifikohet vizita. Në rast ndryshimi të planeve ne do mundohemi t'u akomodojm me ndonjë datë tjetër të mundur dhe të pranuar nga ju.

Ne ju falenderojm për besimin tuaj në ne dhe njëkohësisht ju garantojm se do të jeni të kënaqur me shërbimet tona.

Ju mirëpresim.

Kontakti

Mund të na kontaktoni me: 

WhatsUp (8am - 5pm):
+355 69 443 6019
+383 45 252 710

e-mail:
kontakt@hollywoodsmile-ks.com 

Apo përmes webfaqes tonë në kontakt format përkatëse:
www.hollywoodsmile-ks.com

Follow Us
Pacienti i Ri
Orari i punës
  • Mon: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Tue: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Wed: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Thu: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Fri: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Sat: 10:00 AM – 1:00 PM
  • Sun: Closed