Dentistria për fëmijë

 ★★★★★

Ende duke qenë fëmijë, përcaktohet destinimi i dhëmbëve tuaj, do të keni kafshim dhe hark ideal të dhëmbëve apo jo. E tërë kjo varret nga kujdesi i dhëmbëve ende duke qenë në moshë të re. Mësoni fëmijët tuaj të kryejnë vizita të rregullta tek stomatologu, për të pasur një buzëqeshje ideale kur ata të rriten.

Na kontakto këtu apo cakto vizitën

Kontakti

Mund të na kontaktoni me: 

WhatsUp (8am - 5pm):
+355 69 443 6019
+383 45 252 710

e-mail:
kontakt@hollywoodsmile-ks.com 

Apo përmes webfaqes tonë në kontakt format përkatëse:
www.hollywoodsmile-ks.com

Follow Us
Pacienti i Ri
Orari i punës
  • Mon: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Tue: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Wed: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Thu: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Fri: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Sat: 10:00 AM – 1:00 PM
  • Sun: Closed