Ju mungon ndonjë dhëmbë

 ★★★★★

Në rast se ju mungon ndonjë dhëmbë, atëhere gjithsesi duhet ta zëvedësoni atë me tjetrin, qoftë kurorë dentare-implant, apo me urë dentare, sepse, nëse mungon një dhëmbë, tendecat janë në favor të çekuilibrimit të pesë dhëmbëve rreth dhe afër tij.

Na kontakto këtu apo cakto vizitën

Kontakti

Mund të na kontaktoni me: 

WhatsUp (8am - 5pm):
+355 69 443 6019
+383 45 252 710

e-mail:
kontakt@hollywoodsmile-ks.com 

Apo përmes webfaqes tonë në kontakt format përkatëse:
www.hollywoodsmile-ks.com

Follow Us
Pacienti i Ri
Orari i punës
  • Mon: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Tue: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Wed: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Thu: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Fri: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Sat: 10:00 AM – 1:00 PM
  • Sun: Closed