Ortodonci

 ★★★★★

Keni renditje jo ideale të dhëmbëve, kafshim jo adekuat, goja ju mbetet e hapur, nuk mund t'i bashkoni buzët tuaja, nofulla e poshtme ju del jashtë, etj etj. për të gjitha këto probleme që mund t'i keni, ne u ofrojmë zgjidhje për të pasur kafshim ideal dhe buzëqeshje hollywoodiane.

Na kontakto këtu apo cakto vizitën

Kontakti

Mund të na kontaktoni me: 

WhatsUp (8am - 5pm):
+355 69 443 6019
+383 45 252 710

e-mail:
kontakt@hollywoodsmile-ks.com 

Apo përmes webfaqes tonë në kontakt format përkatëse:
www.hollywoodsmile-ks.com

Follow Us
Pacienti i Ri
Orari i punës
  • Mon: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Tue: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Wed: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Thu: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Fri: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Sat: 10:00 AM – 1:00 PM
  • Sun: Closed